CITY BURGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2647 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij City Burger. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 20:31 Alles perfect Moge Allah S.W.T jullie belonen
13 apr 2024 om 9:35 Drum met kip is heerlijk. Helaas heb ik die hot wingrs weggegooid. Olie moet op tijd verversen
7 apr 2024 om 21:59 Veel te traag
7 apr 2024 om 21:24 Altijd goed!!!
6 apr 2024 om 16:10 Wordt niet eens naar de opmerkingsveld gekeken.....ik bestel iets met kaas...en ik geef het bij opmerking ook nog aan...dan nog wordt het niet goed uitgevoerd?
4 apr 2024 om 19:50 Was niet heel speciaal, maar wel gewoon lekker en goed warm
4 apr 2024 om 10:21 Ben superblij met jullie! Snelheid is ongekend en ik heb weer zeeeeeer lekker gesnackt. Volgende keer weer, dank!!
2 apr 2024 om 2:58 Niet aan bezorgtijd gehouden maar netjes te woord gestaan en verklaring gekregen
2 apr 2024 om 0:00 The food was not good at all the fries where old the kapsalon was nesty old tomatoes and I ordered chiken I recieved lamb .And also the food was not warm at all I wouldn’t recommed it.
31 mrt 2024 om 21:20 Altijd goed
29 mrt 2024 om 20:31 Lekker, en zeer snel
28 mrt 2024 om 20:39 Altijd lekker