CITY BURGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij City Burger. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 17:55 Heerlijk gesmaakt bedankt city burger !!! Altijd warm en een snelle bezorging en zeer vriendelijk personeel en de bezorging!!!
26 nov 2022 om 8:05 Super snel en lekker
23 nov 2022 om 22:38 hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahyesyesyesssssssssssss mooimooimooimooiiiiiiiiiiiiiiiiii Lekkerlekkerlekkerrrrrrrrrrrrrrrr
23 nov 2022 om 21:07 Heerlijk
16 nov 2022 om 20:21 Weer super.
16 nov 2022 om 14:36 Snel bezorgd! Het eten was vers, goed warm en lekker. Ik bestel wel vaker hier en ze stellen me bijna nooit teleur.
12 nov 2022 om 20:20 Great Food
12 nov 2022 om 19:46 Prima eten, snelle levering!
11 nov 2022 om 20:49 Het eten blijf goed en lekker
10 nov 2022 om 23:30 Super goed ik blijf bestellen
10 nov 2022 om 20:25 Naarmate ik vaker bestel valt het eten zeer tegen. Telkens word het alleen maar minder en minder. Het enige wat ik zie als ik het bakje open doe is alleen maar frietjes en sla en heel weinig vlees. Als er geen verandering in komt zal ik niet meer
5 nov 2022 om 19:11 Heerlijk gegeten, alles super vers en nog lekker warm. Komen zeker terug!